«Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ»

«Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ»

Gazzetta team
«Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ»

bet365

Η ισπανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Μίτσελ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 2.5 ετών και πλέον αποτελεί το νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων»!

Oι Ισπανοί στέλνουν τον Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού! Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο, το οποίο θα ξεκινήσει από τώρα και θα έχει ισχύ για δυόμιση χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο του Ισπανού αρχικά θα έχει ισχύ για ενάμιση χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ και το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν αισιόδοξοι ότι οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης θα είχαν αίσιο τέλος, αφού όλα έδειχναν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι πληροφορίες από τη χώρα του τον ήθελαν να έρχεται πολύ σύντομα και στη χώρα μας, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για άφιξή του στη χώρα μας από την Παρασκευή. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέδωσαν οι Ισπανοί, η συμφωνία πλέον είναι δεδομένη! Το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις, ενώ ο Νικοπολίδης θα είναι στο πλευρό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα