«Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ»

«Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Ανάκογλου έδειξε... ανακουφισμένος για το deal με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ακόμα και τώρα, η φανέλα της Ένωσης παραμένει πολύ βαριά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέφερε σε συνέντευξή του ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ενώ φάνηκε ανυπόμονος για τη στιγμή που θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της νέας του ομάδας.

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια παρ' ό,τι δεν το περίμενα. Τώρα όλα τελείωσαν και νομίζω ότι τα λόγια είναι... φτώχεια. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα ξεκαθάρισαν και τώρα αυτό που θέλω είναι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι ακόμα και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πολύ βαριά. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τελείωσαν θετικά και πλέον ανήκω στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη πρόκληση και παράλληλα τιμή να φορέσω τη φανέλα μίας τόσο ιστορικής ομάδας όπως η ΑΕΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσω άμεσα προπονήσεις», είπε αρχικά ο Ανάκογλου στην «Ώρα των σπορ» και συνέχισε:

«Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και θα τα δώσω όλα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της που μου έδειξαν πως με πιστεύουν».

Ενώ για το τέλος, είχε να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και το μήνυμα που θέλω να του στείλω είναι να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς και όλα θα πάνε προς το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα