«Βόμβα» ΟΤΕ με Πρέμιερ!

Gazzetta team
«Βόμβα» ΟΤΕ με Πρέμιερ!

bet365

Σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στο αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο προχώρησε ο ΟΤΕ TV, αποκτώντας τα δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ για την τριετία 2013-16.

«Βόμβα» που είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό τοπίο, ειδικά αυτό των αθλητικών γεγονότων, έριξε σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr ο ΟΤΕ TV. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το συνδρομητικό κανάλι απέκτησε τα δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ για την τριετία 2013-16.

Από τον ΟΤΕ δεν επιβεβαιώνουν την είδηση αυτή, ωστόσο η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αν όντως δεν συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή, μιλάμε για κίνηση που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, μιας και το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πλέον διαδεδομένο και ο ΟΤΕ TV, μετά το Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό, καταφέρνει να έχει στην πλατφόρμα του, τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα