Γκάφα ολικής από Πανιώνιο

Γκάφα ολικής από Πανιώνιο

bet365

Μία παράλειψη, παραλίγο να στερήσει από τον Πανιώνιο για το υπόλοιπο της σεζόν τον Στάθη Ρόκα. Δεν δηλώσαν τις ενέσεις κορτιζόνης και βρέθηκε... ντοπέ.

Αναστάτωση προκάλεσε μία γκάφα του ιατρικού επιτελείου του Πανιωνίου, που δεν δήλωσε τις ενέσεις κορτιζόνης που χορηγούσαν στον Στάθη Ρόκα λόγω μίας ισχιαλγίας.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά το παιχνίδι με την Βέροια, αφού η ουσία αυτή είναι απαγορευμένη αν δεν έχει δηλωθεί.

Παρόλα αυτά στην Πλατεία δείχνουν να μην ανησυχούν, αφού θεωρούν πως μετά τις εξηγήσεις που θα δοθούν δεν πρόκειται να υπάρξουν επιπτώσεις. Κανονικά πάντως, η τιμωρία αυτής της παράβασης είναι 6 μήνες αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα