Στον Πλατανιά ο Γιάννου

Στον Πλατανιά ο Γιάννου

Απόστολος Παγώνης
Στον Πλατανιά ο Γιάννου

bet365

Στον Πλατανία Χανιών θα συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες ο Απόστολος Γιάννου. Αυτό αποφάσισε η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης προκειμένου το "καγκουρο" να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στα Χανία και πιο συγκεκριμένα στον Πλατανία της ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα συνεχίσει την καριέρα του, δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες, ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός επέλεξε την ομάδα να συνεχίσει εκτός Τούμπας καθώς με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έκρινε πως πολύ δύσκολα να μπει έστω και ως αλλαγή. Έτσι λοιπόν με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας το καγκουρό θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα