«Αιχμές» για διαιτησία από Τσάβι

Θάνος Σαρρής
«Αιχμές» για διαιτησία από Τσάβι

bet365

Ο Τσάβι τόνισε ότι το 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και ότι η «Βασίλισσα» έμεινε στο παιχνίδι χάρη στα λάθη των Καταλανών και την... διαιτησία!

Με τον διαιτητή Κάρλος Κλος Γκόμες και τα λάθη της ομάδας του τα είχε ο έμπειρος μέσος, μετά το 1-1 με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» για το Copa del Rey. «Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβίωσε χάρη στις δικά μας λάθη, ήμασταν καλύτεροι, αλλά είμαστε απογοητευμένoι. Το γκολ της ισοπαλίας ήρθε από ένα κόρνερ που δεν ήταν και ο Κριστιάνο έκανε ένα φάουλ που κανονικά επρεπε να βγει κάρτα. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα», τόνισε ο Τσάβι για να προσθέσει, σχετικά με τον επαναληπτικό του Καμπ Νόου: «Θα είναι το ίδιο σενάριο, με την Μπάρτσα να κυριαρχεί. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όλα είναι ανοιχτά. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η Μπάρτσα άξιζε περισσότερα», κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα