Δυσκολεύει του Ανάκογλου για ΑΕΚ

Δυσκολεύει του Ανάκογλου για ΑΕΚ

Gazzetta team
Δυσκολεύει του Ανάκογλου για ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο άσος τους Πανσερραϊκού όμως δείχνει διστακτικός και αναμένεται ταξίδι ανθρώπου της Ένωσης στις Σέρρες.

Η υπόθεση του 21χρονου μέσου είναι εκείνη που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πλέον... δραματικά. Οι όποιες ενέργειες των ανθρώπων της ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το βράδυ, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο η υπόθεση δείχνει να κολλάει.

Ο Ανάκγλου εμφανίζεται διστακτικός στο να πει το «ναι» στην Ένωση και φαίνεται πως προτιμάει να περιμένει ως το καλοκαίρι. Αρκετά πιθανό πάντως είναι άνθρωπος της ΑΕΚ να ταξιδέψει την Πέμπτη στις Σέρρες, για να τα πει από κοντά με τον παίκτη και να κάνει μία ύστατη προσπάθεια για να κλείσει τη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα