«Έχω περιθώριο μέχρι Πέμπτη...»

Δημήτρης Τομαράς
«Έχω περιθώριο μέχρι Πέμπτη...»

bet365

Ο Λουκάς Βύντρα αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση στον Τύπο για τα όσα έχουν διαρρεύσει για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τι τόνιζε σε δικούς του ανθρώπους.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βύντρα δέχθηκε έντονο πρέσινγκ και σωρεία τηλεφωνημάτων για το τι προτίθεται να κάνει στην συνέχεια της καριέρας του. Φυσικά η ερώτηση όλων προς τον πρώην πλέον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού ήταν κατά πόσον έχει πάρει όντως την απόφαση να κλείσει τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια.

«Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα. Έχω περιθώριο μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι...», έλεγε σχετικά στο περιβάλλον του ο έμπειρος αμυντικός. Αναφορικά μάλιστα με τις πληροφορίες που τον θέλουν να πιάνει οριστικά λιμάνι επισήμαινε: «Ρωτήστε όσους τα βγάζουν αυτά προς τα έξω. Εγώ δεν έχω να σχολιάσω κάτι για Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα