Μπαλοτέλι: «Επιτέλους Μίλαν»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Μπαλοτέλι: «Επιτέλους Μίλαν»!

bet365

Περίπου 100 οπαδοί της Μίλαν περίμεναν στο αεροδρόμιο τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που υποστήριζε πάντα.

«Ηθελα επί χρόνια να παίξω στη Μίλαν αλλά πάντα ήμουν σε άλλες ομάδες και δεν μπορούσα να έρθω. Τώρα που υπήρχε η ευκαιρία, έγινε αυτό που θέλαμε και ελπίζω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς. Αρχισα πολύ καλά τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά μετά υπήρξαν κάποια προβλήματα και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», τόνισε ο διεθνής επιθετικός μετά την άφιξη του στο Μιλάνο ενώ ο Αντριάνο Γκαλιάνι -που του έδωσε και τη φανέλα με το Νο45- ήταν το ίδιο χαρούμενος.

«Δε χρειάζεται να παρουσιάσω τον Μάριο. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χάρη στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Με την μεταγραφή του ενισχύουμε την ομάδα πάρα πολύ. Ο Μάριο ήταν για χρόνια στις καρδιές μας και επιτέλους είναι και τυπικά μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα