Μέχρι 11/2 οι ελεύθεροι

Νίκος Τσιώκος
Μέχρι 11/2 οι ελεύθεροι

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν αύριο, Πέμπτη, στις 20:00, καθώς και ότι μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ομάδες να αποκτήσουν παίκτες που είναι ελεύθεροι.

Περιθώριο μέχρι αύριο το βράδυ έχουν οι ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα μεταγραφές θα επιτρέπονται μέχρι τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης. Βέβαια, θα υπάρχει η δυνατότητα για απόκτηση ποδοσφαιριστών, που αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 31-1-2013, τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι υπηρεσίες της ΕΠΟ θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20:00 για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών σωματείων και μόνο.

Επίσης, από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 1/2/2013 μέχρι τη Δευτέρα 11/2/2013 θα επιτρέπεται η εγγραφή σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι άνεργοι, όπως ακριβώς περιγράφεται στο άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της FIFA/ερμηνευτικά σχόλια (διαβάστε εδώ).

 

Τελευταία Νέα