Μπασινάς: «Σε... καλό δρόμο η ομάδα»

Μπασινάς: «Σε... καλό δρόμο η ομάδα»

Γιώργος Βροντάκης
Μπασινάς: «Σε... καλό δρόμο η ομάδα»

bet365

Ο Αγγελος Μπασινάς μετά τις αποχωρήσεις των Βύντρα, Σπυρόπουλου και Χριστοδουλόπουλου έγραψε, με αρκετή δόση ειρωνείας, στο twitter πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είχε αποχωρήσει και αυτός πριν από μερικά χρόνια από την Παιανία, όχι και τόσο ωραία με αποτέλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τη Μαγιόρκα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις σίγουρες αποχωρήσεις του Λουκά Βύντρα, του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Νίκου Σπυρόπουλου, αλλά και τις προηγούμενες (Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης) ο Αγγελος Μπασινάς έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter: «5 διεθνείς είχε η ομάδα και τους έδιωξε όλους. Καραγκουνης, Κατσουράνης, Βύντρα,Σπυρόπουλος, Χριστόδουλοπουλος. Σε καλό δρόμο η ομάδα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα