Στην Μπολόνια ο Λάζαρος

Στην Μπολόνια ο Λάζαρος

Gazzetta team
Στην Μπολόνια ο Λάζαρος

bet365

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια.

Τον δρόμο του Νίκου Σπυρόπουλου για τα ιταλικά γήπεδα και το Καμπιονάτο θα ακολουθήσει ο 26χρονος μεσοεπιθετικό. Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον άσο του Παναθηναϊκού ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο ο παίκτης φερόταν να προτιμάει το γερμανικό πρωτάθλημα, αφού την ίδια στιγμή είχε δεχτεί κρούση και από την Χέρτα.

Παρ' όλα αυτά επόμενος σταθμός της καριέρας του διεθνούς μεσοεπιθετικού θα είναι η Μπολόνια, σύμφωνα με την «Sportday» και μάλιστα η ιταλική ομάδα θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Αυτό ήταν που ήθελε εξ αρχής άλλωστε το συγκρότημα του Πιόλι και για να το καταφέρει αυτό ο Χριστοδουλόπουλος φέρεται να χάρισε μέρος των οφειλομένων του στους «πράσινους». Το ταξίδι του για την Ιταλία αναμένεται να γίνει σήμερα και ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ή 3,5 χρόνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα