«Ξένος» με... κοινοτικό διαβατήριο ο Λέτο!

«Ξένος» με... κοινοτικό διαβατήριο ο Λέτο!

Gazzetta team
«Ξένος» με... κοινοτικό διαβατήριο ο Λέτο!

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε κοινοτικό διαβατήριο, παρ' όλα αυτά ο Παναθηναϊκός τον είχε δηλωμένο ως «ξένο», κάτι που σημαίνει ότι ο Καζιγιάμα θα μπορούσε εδώ και καιρό να αγωνιστεί!

Ακόμα ένα επεισόδιο στην... παρωδία που ζει τη φετινή σεζόν το Τριφύλλι, έρχεται να προσθέσει η αποκάλυψη που θέλει τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν πέσει σε... γκέλα, σχετικά με την υπόθεση του Αργεντινού. Ο λόγος; Περίπου ένα μήνα πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, ο Λέτο κέρδισε μία πολύ σημαντική δίκη στην Αργεντινή, όπως αναφέρει το «Goal», εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο και συγκεκριμένα ιταλικό.

Τη στιγμή λοιπόν που οι ιθύνοντες των «πρασίνων» κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να.. ξεφορτωθούν τον «Σέμπα», ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και ο Καζιγιάμα, αφού οι θέσεις των ξένων ήταν καλυμμένες, θα μπορούσε να δηλωθεί ο Αργεντινός ως κοινοτικός και προφανώς να μην υπάρξουν τόσο βεβιασμένες κινήσεις.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω της βιασύνης να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, υπάρχει και οικονομική επιβάρυνση. Αυτό γιατί συμφωνήθηκε να του καταβληθούν τα 1,1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση σε οκτώ δόσεις, ως τον Δεκέμβριο του 2013, τη στιγμή που αυτό είναι πολύ πιθανό να μπορεί να γίνει σε αρκετές περισσότερες δόσεις. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες εξάλλου από τότε που ελήφθη η απόφαση για τις ομάδες της Football League και της Football League 2, κατόπιν συμφωνίας με το συνδικαλιστικό σώμα των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την οποία οφειλές μεγαλύτερες των 50.000 ευρώ, θα ρυθμίζονται σε 30 τουλάχιστον δόσεις. Το πιθανότερο βέβαια είναι αυτό να συμβεί σε μερικό καιρό για την πρώτη τη τάξει κατηγορία και προφανώς επειδή τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα, να είναι και περισσότερες οι δόσεις.

Η πρόταση και τα... παράπονα

Παράλληλα ο Λέτο φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από σύλλογο του εξωτερικού, που μάλιστα είναι από το... πάνω ράφι και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται πως του έχει διαμηνύσει ότι είναι διατεθειμένη να τον περιμένει μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, κάτι που προφανώς σημαίνει πως με λίγη υπομονή ως το καλοκαίρι από πλευράς Παναθηναϊκού, θα μπορούσε ο παίκτης να πουληθεί, έστω και με ένα ποσό αρκετά χαμηλότερο από την πραγματική του αξία.

Από εκεί και πέρα πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Αργεντινός φαίνεται πως είχε αρκετά παράπονα από τη στάση των ανθρώπων του Τριφυλλιού όλο το διάστημα που βρισκόταν στα «πιτς». Όπως φέρεται να λέει ο 26χρονος άσος, δε του έδειξε κανείς συμπαράσταση από το στρατόπεδο των «πρασίνων» και γι' αυτό τον λόγο κράτησε και ο ίδιος «μυστικό» το θέμα με το διαβατήριο του, το οποίο φυσικά θα μπορούσε να φέρει διαφορετική τροπή στην κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα