Μεταγραφές και... σύγκρουση με Βύντρα!

Μεταγραφές και... σύγκρουση με Βύντρα!

Νίκος Αθανασίου
Μεταγραφές και... σύγκρουση με Βύντρα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει μεταγραφές παικτών που δεν έχουν διαρρεύσει και είναι επιλογές του αρχισκάουτερ Βαρέλα την ώρα που το σίριαλ Βύντρα οδεύει στα άκρα! Ελεύθεροι Λάζαρος, Σπυρόπουλος.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις επιλογές του, όπως διέρρευσε από την «πράσινη» ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, το «τριφύλλι» θα φέρει στο... φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, όσες μεταγραφές έχουν «κλείσει». Όλες αποτελούν επιλογές του αρχισκάουτερ Βαρέλα και είναι ονόματα, τα οποία δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο. Κάτι που σημαίνει πως προφανώς δεν είναι ούτε ο Γιάννης Παπαδόπουλος(διέψευδαν από την ΠΑΕ ότι πήγε στα γραφεία όχι όμως και το «ναυάγιο» της μεταγραφής που ήταν κοντά), ούτε και ο Γιάννης Κοντοές για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όχι και επαφή μέχρι αυτή την στιγμή και δύσκολα θα προχωρήσει κάτι.

Νέες αξιώσεις και σύγκρουση!

Την ώρα που στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν έτοιμες κάποιες κινήσεις, το σίριαλ με την αποχώρηση του Λουκά Βύντρα συνεχίζεται. Ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο ραντεβού της Δευτέρας, ο διεθνής αμυντικός ζήτησε μεγαλύτερη αποζημίωση, λύση δεν βρέθηκε και από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως «οδηγούμαστε σε σύγκρουση»! Κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που ο Βύντρα θα... ξεμείνει στην Παιανία, δύσκολα θα ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας. Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει μια νέα επαφή και να αποφευχθεί η κόντρα ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη.

Ελεύθεροι Σπυρόπουλος και Λάζαρος

Από κει και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει από το πρωί, ο Νίκος Σπυρόπουλος έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Κιέβο Βερόνα. Επίσης ελεύθερος αφέθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και καλείται να αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες για την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα