«Ο Λούκας θα μείνει στην Καρπάτι»

«Ο Λούκας θα μείνει στην Καρπάτι»

Απόστολος Παγώνης
«Ο Λούκας θα μείνει στην Καρπάτι»

bet365

Αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον Λούκας Πέρεθ είναι οι παράγοντες της Καρπάτι. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός που είναι διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Τουρκία για προετοιμασία και όπως εξήγησε παράγοντας της Καρπάτι στο gazzetta.gr «ο Λούκας δεν παραχωρείται».

Το όνομα του Λούκας ποτέ δεν έφυγε από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου ακόμα και τώρα που είμαστε στο παρά 5’ των μεταγραφών. Στον ΠΑΟΚ αφήνεται να εννοηθεί πως θα γίνει μια απέλπιδα προσπάθεια για να πειστούν οι παράγοντες της Καρπάτι για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Όσες κινήσεις κι αν κάνουν στην Τούμπα οι Ουκρανοί έχουν κλείσει κάθε πόρτα.
Σε επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους της Καρπάτι για το θέμα του Λούκας μας ενημέρωσαν πως: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για Λούκας . Ο παίκτης ανήκει στην Καρπάτι προετοιμάζεται στην Τουρκία και δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε σε άλλη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα