«Ναυάγιο» με Παπαδόπουλο!

«Ναυάγιο» με Παπαδόπουλο!

Gazzetta team
«Ναυάγιο» με Παπαδόπουλο!

bet365

Την ώρα που ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ, η μεταγράφη «χάλασε», καθώς ο προπονητής της Ντιναμό Δρέσδης τον ζήτησε πίσω!

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε πάρει το «οκ» από την Ντιναμό Δρέσδης και βρέθηκε στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό! Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες αλλά μάλλον λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.Όπου ξενοδόχος, ο τεχνικός της Ντιναμό Δρέσδης Πίτερ Μπακούλτ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε τον παίκτη πίσω και άναψε... κόκκινο στην απόφαση της διοίκησης να τον αφήσει ελεύθερο.

Έτσι, λοιπόν, η υπόθεση καταλήγει σε «ναυάγιο» και ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Γερμανία και στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα