«Συγχωροχάρτι» σε Πίνο

«Συγχωροχάρτι» σε Πίνο

Κώστας Παλαιολόγος
«Συγχωροχάρτι» σε Πίνο

bet365

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα μπήκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να του δίνει «συγχωροχάρτι». Ζήτησε ξανά συγγνώμη ο παίκτης.

Ενεργός στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι ξανά ο Πίνο. Ο Κολομβιανός μετά την μεταμέλεια που έδειξε κατά την απολογία του, όχι μόνο ενσωματώθηκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Αντώνης Νικοπολίδης, τον πήρε μαζί του και στην αποστολή του επαναληπτικού Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην Καβάλα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον 26χρονο παίκτη.

Ο Πίνο ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του και έτσι το ζήτημα προς το παρόν ανήκει στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά η τελευταία προπόνηση της Τρίτης επεφύλασε εκπλήξεις για τους «ερυθρόλευκους», αφού προέκυψαν προβλήματα με τους Χοσέ Χολέμπας και Μάρκο Πάντελιτς.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και προφυλάχθηκε, κάνοντας θεραπεία και πιο χαλαρό πρόγραμμα. Ο Μάρκο Πάντελιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και επίσης προφυλάχθηκε, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα.

Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα