Ως το καλοκαίρι ο Μπουγαΐδης

Ως το καλοκαίρι ο Μπουγαΐδης

Θοδωρής Βασίλης
Ως το καλοκαίρι ο Μπουγαΐδης

bet365

Αρνητική απάντηση πήρε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο αίτημά του να επανεξεταστεί η πρόταση της Πάρμα για την απόκτησή του. Η διοίκηση της της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι απαραίτητος για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τα Σπάτα ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Η ΑΕΚ απέρριψε αρχικά την πρόταση της Πάρμα για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς 200.000 ευρώ. Η ΑΕΚ όμως απάντησε αρνητικά αφού τον θεωρεί απαραίτητο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανήλθε το πρωί της Τρίτης ζητώντας να εξεταστεί ξανά η πρόταση των «παρμέτζι», ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την μεταχείριση που είχε μέχρι στιγμής, αλλά και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών του.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου με σκορ 1-0 προσφέρεται σε απόδοση 5.50 στην sportingbet

Από την πλευρά της η διοίκηση ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι θεωρείται απαραίτητος και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί μέχριο το καλοκαίρι ενώ δεσμεύτηκαν πως το καλοκαίρι υπάρξει συμφέρουσα πρόταση τότε η ΑΕΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο, ενώ δσεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμφωνηθεί η πώληση του άμεσα με τον όρο όμως να παραμείνει στα Σπάτα μέχρι το καλοκαίρι.

Επίσης, οι διοικούντες παραδέχτηκαν ότι ο ίδιος είναι από τους πιο αδικημένους της ομάδας και γι αυτό έδωσαν το λόγο ότι θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις για αύξηση των αποδοχών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα