«Νομίζω ότι δεν θα φύγει ο Φάμπρι»

«Νομίζω ότι δεν θα φύγει ο Φάμπρι»

Gazzetta team
«Νομίζω ότι δεν θα φύγει ο Φάμπρι»

bet365

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε εκ νέου σε ΜΜΕ της Πολωνίας, τονίζοντας ότι αν του έκαναν πρόταση από τον Παναθηναϊκό θα την αποδεχόταν, αλλά υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή στην ομάδα.

Ο Πολωνός πρώην φορ του Παναθηναϊκού είχε τονίσει ότι αν του γινόταν πρόταση δεν θα έλεγε όχι και με νέες δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του μίλησε ξανά για την προοπτική του πάγκου του Παναθηναϊκού, η οποία ωστόσο δεν του φαίνεται και πολύ πιθανή.

Ο Βαζέχα είπε αρχικά: «Έμαθα για την εμπλοκή του ονόματός μου από τα ΜΜΕ. Εγώ δεν έχω μιλήσει επίσημα με κανέναν. Μου φαίνεται όμως ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή. Αν μου γινόταν πρόταση, θα την αποδεχόμουν. Μου αρέσει πολύ η προπονητική, έχω αποκτήσει δίπλωμα κι έχω ό,τι χρειάζεται για να δουλέψω. Πρόσφατα εργάστηκα στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας σαν πρώτος προπονητής, αλλά είχα μία διαμάχη με τον πρόεδρο του συλλόγου και οι δρόμοι μας χώρισαν».
Όσο για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Πολωνία, είπε: «Κάτι μου είχαν πει πριν πολύ καιρό για τη Ρουχ Χορζόφ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο και το θέμα πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τώρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα προτιμούσα πάντως να δουλέψω στην Ελλάδα ή την Κύπρο, για να μην είμαι μακριά από το σπίτι μου».
Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο: «Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες πουλάνε περισσότερο από ό,τι αγοράζουν παίκτες. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές εξετάζουν άλλες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα