Προς αποχώρηση (και) ο Σπυρόπουλος

Προς αποχώρηση (και) ο Σπυρόπουλος

Gazzetta team
Προς αποχώρηση (και) ο Σπυρόπουλος

bet365

Ο Λουκάς Βύντρα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται προ της εξόδου από την Παιανία, αφού ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού φέρεται να υπάρχει και για τον Σπυρόπουλο.

Ο διεθνής μπακ είναι μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα. Η αποχώρησή του από το Τριφύλλι μοιάζει δεδομένη κι αν αυτή δεν έρθει μέσα στο επόμενο διήμερο, οπότε και φτάνει στο τέλος της η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τότε σίγουρα θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, όπου λήγει το συμβόλαιό του.

Το κλίμα βέβαια στις τάξεις των οπαδών είναι «βαρύ» -και- για τον ίδιο και αυτός είναι ο λόγος που ο Χρήστος Παναγόπουλος φέρεται να διεμήνυσε στον μάνατζερ του παίκτη σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ότι θα ήταν προτιμότερο να βρεθεί κάποια λύση και να φύγει τώρα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά και ο Σπυρόπουλος, με τον εκπρόσωπο του μάλιστα να ενημερώνει πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Σε περίπτωση πάντως που επέλθει τελικά το «διαζύγιο», θεωρείται αρκετά πιθανό να προχωρήσει η περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ! Στον Παναθηναϊκό άλλωστε δείχνουν να έχουν πάρει αρκετά «ζεστά» την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ, σύμφωνα με το «Goal», τη στιγμή που ο παίκτης έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα