«Εγώ θα σας ρίξω»!

«Εγώ θα σας ρίξω»!

Gazzetta team
«Εγώ θα σας ρίξω»!

bet365

Έντονος εκνευρισμός υπήρξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Κέρκυρας με τον Άρη και στη φάση όπου ο Παπαστεριανός αποβλήθηκε, ο Αθανασίου φέρεται να του είπε ότι θα... ρίξει κατηγορία τους «κίτρινους»!

Το ντέρμπι παραμονής με το οποίο έκλεισε η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, δεν ανέδειξε νικητή, είχε ωστόσο αρκετά πλούσιο θέαμα. Από εκεί και πέρα πάντως αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιάννης Ζαραδούκας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την συμπεριφορά των παικτών της Κέρκυρας κι ενώ είχε προηγηθεί το επεισόδιο μεταξύ του Παπαστεριανού και του Αθανασίου, όπου ο πρώτος αποβλήθηκε.

Ένας από τους λόγους πάντως που ο μέσος των «κιτρίνων» αντέδρασε έντονα, ήταν ότι ο αντίπαλος του -που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ατρόμητο- φέρεται να του είπε: «Εγώ θα σας ρίξω...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα