«Αστέρας» και επίσημα ο Ουρτάδο!

Νίκος Τσιώκος
«Αστέρας» και επίσημα ο Ουρτάδο!

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του και επίσημα ο Φρανσίσκο Εμίλιο Ουρτάδο, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για 2,5 χρόνια.

Στην τρίτη του μεταγραφή, μετά τους Χουάν Πάμπλο Κάφα και Σεμπάστιαν Σέτι, προχώρησε σήμερα ο Αστέρας. Οι Αρκάδες θέλησαν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή και το έπραξαν με τον Φρανσίσκο Εμίλιο Ουρτάδο, ο οποίος υπέγραψε για 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο Φρανσίσκο Εμίλιο Ουρτάδο είναι το τρίτο απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Αστέρα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ποιος είναι

Ο Ουρτάδο γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1987 στο Καράκας της Βενεζουέλας, έχει ύψος 1.72, ζυγίζει 70 κιλά και είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ουρτάδο έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον Πανηλειακό, την Παναχαϊκή και τον Αίαντα Σαλαμίνας και σε 132 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου που έχει αγωνιστεί, έχει σημειώσει 26 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα