Τρίζει η καρέκλα του Ζέμαν

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Τρίζει η καρέκλα του Ζέμαν

bet365

Για πρώτη φορά παράγοντας της Ρόμα παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης του Ζντένεκ Ζέμαν, λόγω της πορείας της ομάδας.

«Η δουλειά του Ζέμαν είναι ικανοποιητική σε κάποιους τομείς αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν και αρνητικά πράγματα... Είναι καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις στους εαυτούς μας και μία από αυτές θα είναι και για τον προπονητή. Αφήσαμε τον Ζέμαν να δουλέψει και είχε το κουράγιο να καταλάβει ότι παίκτες όπως ο Λαμέλα ή κάποιοι άλλοι έχουν ταλέντο. Αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση μας να αναλάβει τη Ρόμα, μια πρόταση που του κάναμε επειδή πιστεύαμε ότι θα μεταφέρει στους παίκτες την επιθυμία του για ποδόσφαιρο και νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι.

Το πρόβλημα για τη Ρόμα, μετά και όσα έγιναν τελευταία με τον Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, έγκειται στο γεγονός ότι δείχνει να έχει χαθεί ο έλεγχος στην ομάδα καθώς στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, παραμονή του αγώνα στη Μπολόνια, ο Ζέμαν είχε πει πως «προέχει για να μπουν κανόνες στην ομάδα γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν», για να απαντήσει μία μέρα μετά ο τεχνικός διευθυντής Φράνκο Μπαλντίνι ότι «κανόνες υπάρχουν και η διοίκηση θέλει να εφαρμόζονται»...

Στα ιταλικά ΜΜΕ άρχισαν ήδη τα σενάρια για αντικαταστάτη, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να είναι το φαβορί ενώ υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον προπονητή της Primavera Αλμπέρτο Ντε Ρόσι, πατέρα του Ντανιέλε, να αναλαμβάνει για να βγάλει τη σεζόν.

Οσο για το καλοκαίρι, στον ιταλικό Τύπο γράφεται το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τη Μίλαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα