Tρομοκρατική... ανατροπή!

Tρομοκρατική... ανατροπή!

Δημήτρης Τομαράς
Tρομοκρατική... ανατροπή!

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μένει εδώ! Ο «τρομοκράτης» λειτούργησε συναισθηματικά, το... πήρε πάνω του και προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του!

Το... καθάρισε μόνος του!

Σε λιγότερο από 24 ώρες ο Τζιμπούρ δεχόμενος και πίεση από τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε να τον δει να συνεχίζει στην ομάδα και όντας συναισθηματικά δεμένος με στον σύλλογο, αποφάσισε να προχωρήσει σε ολική ανατροπή και να μείνει έτσι στην ομάδα! Ο διεθνής φορ τα είπε ξανά με την διοίκηση της ΠΑΕ μιλώντας απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τετ α τετ των δύο ανδρών έγινε την Δευτέρα.

Έτσι και αλλιώς ο Τζιμπούρ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και πριν βρει νέο ατζέντη έκανε μόνος του τις συζητήσεις μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ας μην ξεχνάμε ότι το Gazzetta σας είχε τονίσει από το βράδυ της Κυριακής το πόσο πεσμένος ψυχολογικά ήταν ο παίκτης από τις αρνητικές εξελίξεις στο δικό του... μέτωπο και ότι δεν περίμενε να πάει έτσι η περίπτωσή του.

Η χρυσή τομή στο οικονομικό βρέθηκε και ο παίκτης ήδη προχώρησε σε δήλωση μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα λήγει πια το 2016. Ο παίκτης με βάση τη νέο deal θα πάρει τα χρήματα που του έδινε ο Ολυμπιακός καθώς δέχθηκε τα οικονομικά δεδομένα που του προσφερόταν.

Ξεκάθαρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδας έπαιξε και αυτός σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Ήταν κατηγορηματικός απέναντι στον παίκτη, επισημαίνοντάς του ότι θέλει πολύ να τον κρατήσει όμως ότι η ομάδα δεν πηγαίνει πάνω από το 1,2 εκατ. ευρώ. Ο «τρομοκράτης» είπε το πολυπόθητο «ναι» και το αίσιο τέλος ήταν γεγονός.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρξε ο Τζιμπούρ μίλησε και με τον Γιάννη Βρέντζο πριν από την τελική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πεπειραμένος φορ κατάλαβε το τι ακριβώς έπρεπε να κάνει και το τι πραγματικά ήθελε και έτσι έφερε τα πάνω κάτω σε μία υπόθεση που φαινόταν αλλά και ήταν σχεδόν χαμένη μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Τι επισήμανε ο παίκτης

Η δήλωσή σχετικά με την παραμονή του στον σύλλογο του Ολυμπιακού, η οποία αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας, έχει ως εξής: «Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη. Του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους… Ραφίκ Τζιμπούρ». Μετά από αυτήν την εξέλιξη φυσικά και δεν τίθεται πια κανένα θέμα απόκτησης άλλου φορ για τον Γενάρη αλλά είναι κάτι που ίσως τεθεί το καλοκαίρι καθώς πλησιάζει το τέλος της καριέρας του Πάντελιτς.

Πάει για αρχηγός το καλοκαίρι

Ο Τζιμπούρ προορίζεται μάλιστα ως τρίτος αρχηγός πίσω από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανιάτη. Υπενθυμίζεται πως οι πέντε αρχηγοί που είχαν βγει το καλοκαίρι ήταν οι: Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και Μοντέστο. Ο Τοροσίδης έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το καλοκαίρι λογικά σταματούν την καριέρα τους οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο. Έτσι και αλλιώς πάντως ο Τζιμπούρ έχει φορέσει φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού λόγω απουσιών και τραυματισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα