«Βγάλατε πάθος σε δύσκολο γήπεδο»

«Βγάλατε πάθος σε δύσκολο γήπεδο»

Δημήτρης Τομαράς
«Βγάλατε πάθος σε δύσκολο γήπεδο»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας τους μετέφερε ότι έβγαλαν πάθος που τους επέτρεψε να κερδίσουν σε ένα δύσκολο γήπεδο.

Λίγο πριν βγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ρέντη ο Νικοπολίδης θέλησε να τους πει δύο λόγια για το νικηφόρο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. «Κερδίσαμε σε ένα δύσκολο και βαρύ γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν αυτός που έπρεπε και ενώ είχε και λάσπη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς των Πειραιωτών.

«Ήμασταν υποχρεωμένοι να δείξουμε ποιότητα και πάθος σε ένα τέτοιο ματς. Σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν αρκεί μόνο να είσαι ποιοτικός. Εσείς βγάλατε πάθος σε δύσκολο γήπεδο. Προσπαθήσατε και στο τέλος πήρατε τη νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες», υποστήριξε ο Νικοπολίδης και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των τελικών εξελίξεων στο μέτωπο Μίτσελ.

Όπως όλα δείχνουν πάντως ο Νικοπολίδης θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καβάλα ακόμα και εάν κλείσει άμεσα ο Μίτσελ. Τα νεότερα για το ζήτημα του νέου προπονητή πρόκειται να υπάρξουν είτε εντός της ημέρας είτε την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα