Παραλίγο... γκάφα ο Χάβος!

Θοδωρής Βασίλης
Παραλίγο... γκάφα ο Χάβος!

bet365

Μπορεί το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στο πάγκο του Παναιτωλικού να ήταν με το αριστερό, αλλά ακόμα και αν η ομάδα του Αγρινίου επικρατούσε του Ηρακλή Ψαχνών, θα έχανε το παιχνίδι στα χαρτιά!

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού έκανε γκάφα ολκής στο ντεμπούτο του, αφού σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού της ομάδας του χρησιμοποίησε έξι ξένους ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς επιτρέπεται να αγωνίζονται μέχρι πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές.

Ο νέος προπονητής των «καναρινιών» ξεκίνησε τους Ακουάρο, Τζούνιορ, Φαβάλι, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα μπήκε και ο Γιάνεφ. Μετά από λίγο ο Έλληνας κόουτς κατάλαβε τι είχε γίνει και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε και άλλη αλλαγή βγάζοντας τον Μπόγιοβιτς αλλά η γκάφα εκ μέρους του Παναιτωλικού είχε γίνει ήδη. Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-1 αλλά αν ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε ένσταση τότε η ομάδα του Αγρινίου θα έχανε το ματς στα χαρτιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα