Ερυθρόλευκο πάρτι στον Βόλο

Gazzetta team
Ερυθρόλευκο πάρτι στον Βόλο

bet365

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς έδειξε... τα δόντια του και φιλοδώρησε με τρία γκολ τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Γκέλα της Νίκης στην Φυλή, εύκολα ο Πιερικός, διπλό «κορυφής» τα Ψαχνά στο Αγρίνιο.

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε στον Βόλο η ομάδα του Ολυμπιακού, που «κατατρόπωσε» τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα στην κατηγορία.

Ο Ογκουνσότο ήταν για ακόμα μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού από δική του ενέργεια έφτασε η μπάλα στον Γκίενγκα που άνοιξε το σκορ στο 33', ενώ στο 68' ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν και το τρίτο τέρμα του παίκτη σε ισάριθμες εμφανίσεις με την φανέλα των ερυθρόλευκων και δείχνει να έχει πάρει... φωτιά.

Στο ενδιάμεσο, σκόρερ χρίστηκε και ο Ανιέτε, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να είναι και αυτός από τους διακριθέντες, αφού αυτός έκανε την ασίστ στο πρώτο τέρμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Μπολάτι (62' Tσιάτσιος), Γιενγκά (57' Ανιέτε), Μπρέσκα, Ογκουνσότο (80' Καπετάνος), Σολάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Καμαρά (56' Λεοντίου), Φαρινόλα (74' Τσιλιγκίρης), Διαμάντης (46' Μανιάς), Μπάρκογλου, Καραμαλίκης.

Πόσο θα άντεχαν;
Υγιεινό περίπατο πραγματοποίησε η ομάδα του Πιερικού, που δεν έδειξε κανένα έλεος στα Γιαννιτσά και τα φιλοδώρησαν με μία τεσσάρα. Η Αναγέννηση για τέταρτο σερί παιχνίδι κατέβηκε με μόνο δεκατρείς παίκτες στο γήπεδο και όπως ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή οι παίκτες θα μέναν από δυνάμεις. Αυτό λοιπόν έγινε σήμερα στην Κατερίνη, όπου οι γηπεδούχοι βρήκα ευάλωτο τον αντίπαλο και το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η αρχή έγινε με το αυτογκόλ του Χατζόγλου στο 14' ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ντάνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη ανέλαβε ο Μανίκας και στο 53' έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος μετά από τέσσερα λεπτά διαμόρφωσε το τελικό σκόρ.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Αποστολίδης (75' λ.τ Νίκου), Ντάνι, Μπελόσεβιτς (37' λ.τ Λαζαρίδης), Ελευθεριάδης, Μανίκας (60' Κόιτς), Καραγκούνης, Φαμπίνιο, Ίτσιος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γιάννης Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Χατζόγλου, Σκέμπης, Χαρμάνας (67' Κυριακίδης), Καρακάσογλου, Σπαθάρας, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος.

«Μπαμ» από Θρασύβουλο!
Το... μπαμ της αγωνιστικής έγινε στη Φυλή, όπου ο Θρασύβουλος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 επί της Νίκης Βόλου και θα συνεχίσει τη μάχη της παραμονής με λίγο καλύτερους... όρους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πάνος μόλις στο 13', με τους γηπεδούχους να κρατάνε τη νίκη με... νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος και τους Βολιώτες να χάνουν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας, Πλαβούκος, Σερέπας, Προβατίδης, Πάνος, Αγκόλι.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος (61' Σκούφαλης), Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Ριζογιάννης (46' Κοντοδήμος), Πουρτουλίδης, Λαλίν (72' Τζιώρας), Κυριάκος, Φλίγκος, Ουέλινγκτον.

Με σβηστές τις μηχανές
Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή ο Γιάννης Χατζινικολάου, καθώς ο Γηραιός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στο Καυτατζόγλειο της ουραγού Επανομής με 2-0. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα μόλις στο 10΄με τον Κιρόφσκι, ενώ στην συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Αυτό μπορεί να άργησε όμως εντέλει ήρθε στο 82' με τον Κιρόφσκι και πάλι να είναι ο δράστης διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του κλειδώνοντας ταυτόχρονα ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Παπαστεριανός (43' λ.τ Νταντίδης), Σουλίδης (87' Σαράφογλου), Σαββίδης, Τσερκέζος, Φερνάντεζ, Νατσούρας, Παληγεώργος, Κιρόφσκι, Γεωργίου (67' Σιατραβάνης), Ισάακ.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Κουκουλέκης, Αναστασίου (46' Λαμπερνάκης), Μπέκα (85' Τζανδάρης), Τοπούζης, Μάθιου Σίλβα, Νομπρέγκα (58' Κουλίδης).

Άλλα ήταν τα λιοντάρια...
Το εξαιρετικό σερί της στα εντός έδρας παιχνίδια συνέχισε η ομάδα της Καλλονής, που επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και έφτασε έτσι τις 4 σερί νίκες στην Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη σχεδόν την αναμέτρηση, ενώ το τέρμα που έκανε την διαφορά πέτυχε ο Μανούσος στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν να πιέσουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όμως ήταν πολύ αργά. Οι Σερραίοι πάντως έχουν παράπονα από την διαιτησία για την ακύρωση του τέρματος του Μπριλάκη, ο οποίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Χωριανόπουλος, Μανούσος (88' Βλαστέλλης), Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (66' Γάλας), Λεοζίνιο, Ντιμπαλά (70' Γιόνδης), Κριπιντίρης.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μπριλάκης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Σιάκκας (79' Ράνιτς), Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Τσούτσης (36' λ.τ Γκουγκουλιάς), Σίμιτς, Ντα Κόστα (64' Κόντος), Στεφανίδης.

Τον χτύπησε στο... Ψαχνό
Την τρελή πορεία του προς την κορυφή συνεχίζει ο Ηρακλής Ψαχνός, ο οποίος πέρασε και από το Αγρίνιο με 2-1, χαλώντας έτσι το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να μπορούν να λειτουργήσουν ως ομάδα, με αποτέλεσμα να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και να άρει το προβάδισμα στο 39' με το τέρμα του Γέσιτς. Τα καναρίνια ισοφάρισαν προσωρινά στο 57' με τον Μπόγιοβιτς, όμως ο Ηρακλής είχε απάντηση και δέκα λεπτά αργότερα ο Ρούτσης χάρισε μία ακόμα πολύτιμη νίκη στην ομάδα από την Εύβοια.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Αραμπατζής, Πασάς, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (65' Γιάνεφ), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (69' Μπακάκης).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης (17' λ.τ Λαμπρόπουλος), Ρούτσης, Πέδρο, Λιόσης, Γέσιτς (46' λ.τ Ογιαρμπίντε), Χαϊκάλης, Δήμου, Μπακομήτρος.

Ανεβαίνει η Καβάλα
Με γκολ του Πάτο από το 30' η Καβάλα έφτασε στη νίκη 1-0 επί της Καλλιθέας και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ, καθώς πλησίασε στο -3 την 7η θέση και τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Καβαλιώτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στη Λάρισα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Καλλιθέα.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Κοτίτσας, Ν' Ντιαγέ, Ντόσης, Ντος Σάντος, Ντουτσαρίδης, Πάτο (76' Τάσιτς), Μαραγκός

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης (88' Θεολόγου), Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46' Ματσούκας), Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματζίδης

«Βλέπει» πλέι οφ η Δόξα!
Με γκολ του Ιντζόγλου στο 86' η Δόξα επιβλήθηκε 1-0 του Φωκικού στην Άμφισσα, συνέχισε την ανοδική της πορεία και πλέον βλέπει πλέι οφ! Οι Δραμινοί έφτασαν σε δεύτερο σερί... τρίποντο, έχουν ξεπεράσει το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν και άφησαν τους αντιπάλους τους να συνεχίζουν τη μάχη της παραμονής.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος (88' Θέος), Εσόνο, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Ευσταθίου (69' Ταμπάκης), Λουκίνας (84' Γουόρντεν), Νάστος, Γκόμες

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Καμινιώτης (90+2' Γκαρακλίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ (89' Μουδούρογλου), Πουλάκος, Στεργιανός (71' Στόικος), Ντος Σάντος, Μιλένκοβιτς

Τα αποτελέσματα
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
ΚΑΒΑΛΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-2
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18:00 OTE TV

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα