Ματς-σταθμός στο Περιστέρι

Μαριάννα Αξιοπούλου
Ματς-σταθμός στο Περιστέρι

bet365

Οριακή είναι η αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (19:30, NS1) για το μέλλον του Φάμπρι και της ομάδας.Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ματς της αγωνιστικής.

Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε την διεξαγωγή της αναμέτρησης στην Κομοτητηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο και οι δύο ομάδες θα πάνε και σήμερα στο γήπεδο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γενάρης άλλαξε πολλά στον Ολυμπιακό. Προπονητή που έφυγε, παίκτες που ήρθαν, παίκτες που επέλεξαν να αποχωρήσουν… Εκείνο που δεν άλλαξε σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα είναι η συνέπειά του στα αποτελέσματα. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν πρώτοι και αήττητοι, ενώ στην Κομοτηνή είναι το σοβαρό τεστ του Αντώνη Νικοπολίδη, με δεδομένο ότι μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός μεταμορφωνόταν προς το χειρότερο σε κάθε εκτός έδρας ματς. Απέναντι στον Πανθρακικό έχει το απόλυτο, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς και με συνολικά τέρματα 13-1, ενώ στην Κομοτηνή έχει κερδίσει και τις δύο φορές με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι και νεοφώτιστοι θέλουν σε πρώτη φάση να εμφανιστούν το ίδιο ανταγωνιστικοί με την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ και γιατί όχι να κλέψουν αποτέλεσμα. Στα τελευταία εννέα ματς, άλλωστε, έχουν χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος ώστε να μην μπλέξουν με την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 26/1, 17:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-4, Πανθρακικός-Γιάννινα 1-1, Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-1. / Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.
EXIT POLL: 1: 10,00 Χ: 4,43 2: 1,44
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Λαδάκης (τιμωρ.), Λουσέρο (τιμωρ.), Μπαϊκαρά (τιμωρ.) – Ιμπαγάσα (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Αμπαρκιόλης, Μερκενίδης, Καραϊσαρίδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να διαχειριστεί όπως θέλει ένα ματς. Είναι μία ομάδα που γενικά πατάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιλότος για να πατήσουμε πάνω στο πλάνο που χρησιμοποίησε η ομάδα για να κλέψει από τον αντίπαλο. Νομίζω ότι έτσι θα κινηθούμε και το Σάββατο για να μπορέσουμε να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό και να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό». Παύλος Δερμιτζάκης

«Είναι μία καλή ομάδα. Μία ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό επιθετικό. Άσχετα αν είναι φίλος μου, είναι ένας πολύ καλός και επικίνδυνος επιθετικός. Ο αντίπαλός μας διαθέτει μία αξιόλογη ομάδα. Και νομίζω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι». Αντώνης Νικοπολίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δημιουργούν και ακραίες καταστάσεις για το ματς στα Γιάννινα. Και δεν είναι μόνο η αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες το θέμα, αλλά και η κατάσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι μεσοβδόμαδα είχαν να δώσουν ένα δύσκολο παιχνίδι για το κύπελλο και σε βαρύ γήπεδο. Ο ΠΑΣ συνεχίζει να είναι σταθερός στο πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ακόμα στο 2013, γεγονός που τον απομάκρυνε από την πρώτη πεντάδα, αλλά τον έχει κρατήσει σε ασφάλεια από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι μοιάζει πιο οριακό για τη Βέροια, καθότι για πρώτη φορά μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής βρέθηκαν στις δύο τελευταίες θέσεις και πρέπει να βρουν τρόπο να πάρουν μια νίκη, αφού έχουν μόλις τρεις στη σεζόν. Η προϊστορία είναι μονόπλευρη με τον ΠΑΣ να έχει κερδίσει εφτά ματς και τέσσερα να έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ είναι παράδοξο πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής πέντε από τις 24 φορές που έχουν παίξει συνολικά.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Ζωσιμάδων
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 27/1, 15:00 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πλατανιάς-Γιάννινα 1-1, Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, Ολυμπιακός-Γιάννινα 2-0. / Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Πανιώνιος-Βέροια 1-1, Βέροια-Λεβαδειακός 1-2.
EXIT POLL: 1: 2,20 Χ: 3,20 2: 4,19
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ - Ορέστες (τιμωρ.), Μπαργκάν (τραυμ.), Ευθυμιάδης (τραυμ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Βοσκάκης, Ευθυμιάδης, Σταυρουλάκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία από τις ομάδες που λίγο πριν τα δύο τρίτα της σεζόν έχει αξιομνημόνευτη βαθμολογική και αγωνιστική παρουσία, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Με απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων που έδειξε ότι έχει η ομάδα, κυρίως στο τελευταίο δίμηνό μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποκομίσουμε βαθμολογικά οφέλη». Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Βέροια)

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ

Η μπόρα πέρασε με καταιγίδα και ο ΠΑΟΚ πέρασε την περιπέτεια του κυπέλλου με απόλυτη επιτυχία και μετά την επιβλητική του εμφάνιση απέναντι στην Καλλιθέα η ηρεμία επέστρεψε. Το ζητούμενο τώρα για τον δικέφαλο του βορρά είναι να επιστρέψει και στις νίκες μετά από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και την ήττα στην Τρίπολη, που έφερε τον Αστέρα σε απόσταση αναπνοής. Η παράδοση απέναντι στην Ξάνθη είναι συντριπτικά υπέρ του 20 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες στην Τούμπα, ενώ τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει πάρει τον αέρα της ακριτικής ομάδας, αφού σε εννέα ματς έχει εφτά νίκες. Η ακριτική ομάδα συνεχίζει μαζί με τον Άρη να είναι οι μοναδικές που δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας και φαντάζει απίθανο να το κάνει στην Τούμπα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνει να είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφού έχει κατορθώσει να σκοράρει εφτά φορές σε δύο ματς (σ.σ. με Πανιώνιο και ΟΦΗ), αλλά να μείνει στο μηδέν με Άρη, ΑΕΚ και Κέρκυρα!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Τούμπα
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 27/1, 17:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-4, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0, Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-0. / Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0, ΑΕΚ-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0.
EXIT POLL: 1: 1,60 Χ: 3,80 2: 2,70
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Γεωργιάδης (τραυμ.), Πλέκας (τραυμ.) - Μαρσελίνιο (τιμωρ.), Ντάνι (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Γιάχος, Φαντόπουλος, Σωτηρόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Πίστευα ότι η Ξάνθη θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις αλλαγές προπονητών, δεν μπορώ να ξέρω οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα κι οι άνθρωποι που προπονούν την ομάδα ξέρουν καλύτερα αλλά πίστευα ότι θα είναι από τις ομάδες που θα είναι πιο ψηλά γιατί έχει υλικό το οποίο θα μπορούσε ν' αποδώσει και καλύτερα και θα μπορούσε να είναι και πιο αποτελεσματικό. Το τελευταίο διάστημα με τον ερχομό του κ. Ουζουνίδη έχει βρει καλύτερο ρυθμό, έχει γίνει πιο αποτελεσματική, θεωρώ ότι έχει παίκτες επικίνδυνους, ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχει παίκτες καλούς με ατομική ποιότητα και καλοί στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί». Γιώργος Δώνης (ΠΑΟΚ)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι θρίαμβοι από το κύπελλο είναι ακόμα νωποί, ειδικά για τους γηπεδούχους που έκαναν την έκπληξη, ωστόσο αμφότεροι ενδιαφέρονται περισσότερο για το πρωτάθλημα. Ο Πλατανιάς ψάχνει – επιτέλους – να κερδίσει, κάτι που δεν έχει κατορθώσει από τον Δεκέμβριο και τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, με το σερί να έχει φτάσει τα έξι ματς. Οι ισοπαλίες έχουν κρατήσει ζωντανή την ομάδα των Χανίων, που όμως βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις δύο βαθμούς μπροστά από Βέροια και ΑΕΚ και χρειάζεται νίκες. Ο Αστέρας είναι σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε την ποιότητά του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα εκτός έδρας ματς μοιάζουν μια διαφορετική ιστορία. Στην ειδικά βαθμολογία, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι στην 9η θέση κι έχει καταφέρει μόλις δύο νίκες μακριά από την Τρίπολη. Μέσα στο 2013, πάντως, μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει το σερί για να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιβολιών
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 27/1, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πλατανιάς-Γιάννινα 1-1, Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-1, Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0. / Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-1, Κέρκυρα-Αστέρας 0-1, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0.
EXIT POLL: 1: 3,20 Χ: 3,04 2: 2,70
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς - Φορμίκα (τιμωρ.), Μπαρτολίνι (τραυμ.), Καλαντζής (τραυμ.), Μπακασέτας (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Καλογερόπουλος, Κωσταράς, Χαρίσης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Και με τον Ατρόμητο ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία». Λεωνίδας Αργυρόπουλος. (Πλατανιάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεδομένο πρώτο: Ατρόμητος! Στα τελευταία έξι παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει μόλις δύο φορές! Η ισοπαλία με 1-1 είναι το συχνότερο αποτέλεσμα, αφού τέσσερα ματς έχουν λήξει με αυτό το σκορ. Δεδομένο δεύτερο: Περιστέρι! Παραδόξως, οι πράσινοι έχουν καλύτερη παράδοση στα τελευταία χρόνια εκτός έδρας, παρά εντός με τον Ατρόμητο. Δεδομένο τρίτο: Νίκος Αναστόπουλος! Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατορθώσει να κάνει πολλές ζημιές στην καριέρα του στο τριφύλλι, όταν τον αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος. Σε έξι παιχνίδια, έχει αποστάσεις τρεις ισοπαλίες κι έχει χάσει δύο φορές με σκορ 0-1, ενώ στις προαναφερθείσες ισοπαλίες λογίζεται και εκείνη του πρώτου γύρου ως τεχνικός του ΟΦΗ. Κάπως έτσι εισαγόμαστε στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει διέξοδο από τα προβλήματα που συσσωρεύονται κάθε μέρα και περισσότερο και τον Ατρόμητο να ψάχνει συνέχεια στο αήττητο σερί του. Οι γηπεδούχοι έχουν να ηττηθούν από τις 19 Νοεμβρίου και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ σε τρία ματς.

Η ισοπαλία στο ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός πληρώνει 3.00 στην playbet

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιστερίου
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 27/1, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0, Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0. / Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-2, Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-1.
EXIT POLL: 1: 2,45 Χ: 3,20 2: 3,50
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος – Φορναρόλι (τραυμ.), Πίντο (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Θάνος, Ποντίκης, Γουργιώτης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Στόχος μας κάθε Κυριακή είναι να μη δεχόμαστε γκολ και να πετυχαίνουμε. Αυτό το έχουμε καταφέρει σε ένα μεγάλο ποσοστό και γι' αυτό έχουμε αυτές τις επιτυχίες μέχρι στιγμής. Τώρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη γι' αυτό το παιχνίδι». Ανδρέας Σκέντζος

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλά σε αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτή την παρτιτούρα την οποία θα πρέπει να εκτελέσουμε. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε και αποφασιστικά μια νίκη, για να μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία και πιστεύω ότι αυτή τη νίκη θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε την Κυριακή, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα». Φάμπρι

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ

Ο θάνατος σου, η ζωή μου! Η Κέρκυρα υποδέχεται τον ανανεωμένο και άκρως ενισχυμένο Άρη, με μοναδικό στόχο να κερδίσει και να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής. Οι Φαίακες είναι ουραγοί στη βαθμολογία και απέχουν πέντε βαθμούς από τον Άρη, οι οποίοι αν γίνουν οκτώ θα μοιάζει να μπαίνει ταφόπλακα στις ελπίδες τους. Η προϊστορία δεν βοηθάει τα σχέδιά τους, αφού έχουν κερδίσει μόνο μια φορά τον Άρη σε σύνολο έντεκα παιχνιδιών, ενώ πέντε ματς έχουν έρθει ισόπαλα. Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα χωρίς τον Αγκάνθο, αλλά με βασική ενίσχυση τον Ανδρέα Τάτο και ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε σκοράρει πέρυσι με τον Ατρόμητο στο ίδιο γήπεδο, ενώ ο Άρης σε σύνολο πέντε αγώνων στην Κέρκυρα έχει πετύχει πέντε γκολ! Τα τέσσερα σε ένα ματς και σε όλα τα υπόλοιπα ένα!!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΕΑΚ Κέρκυρας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 28/1, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0, Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0. / Άρης-Πανιώνιος 2-1, ΟΦΗ-Άρης 2-0, Άρης-ΑΕΚ 1-1.
EXIT POLL: 1: 3,00 Χ: 3,03 2: 2,80
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Βενέτης (τραυμ.) - Αγκάνθο (τιμωρ.), Πουλίδο (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Σιδηρόπουλος, Ακρίβος, Γκάγκας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ κρίσιμο -οριακό, θα το έλεγα- απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία έχουμε τον ίδιο στόχο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, για να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα κάνουμε μία νίκη, που θα μας φέρει ξανά κοντά στο στόχο της σωτηρίας. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε σε καλό δρόμο. Οι εμφανίσεις μας, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, έχουν αλλάξει πολύ και την ψυχολογία της ομάδα μας». Άκης Μάντζιος

«Πιστεύω με τα παιδιά που ήρθαν, αλλά και αυτά που ήταν ήδη εδώ, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος, διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Όλα θα πάνε καλά, η ομάδα θα σωθεί. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι πολύ δύσκολα στη βαθμολογία είναι και η Κέρκυρα. Βέβαια, εμείς δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολο δρόμο και αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να παίρνουμε τρεις βαθμούς, όπου και να παίζουμε». Ανδρέας Τάτος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα