«Άργησε να φύγει ο Ζαρντίμ»!

Gazzetta team
«Άργησε να φύγει ο Ζαρντίμ»!

bet365

Ακόμα έναν «σύμμαχο» στην επιλογή του να απομακρύνει τον Ζαρντίμ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, βρήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου.


Ο «αλενατόρε» τονίζει πως ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ θα έπρεπε να διακόψει νωρίτερα την συνεργασία του με τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, θα παραμένουν ομάδα με «βαριά» φανέλα.

«Ο Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδας του στον Ζαρντίμ και όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, όμως εκείνος δεν έδειξε αποτέλεσμα, ο κόσμος διαμαρτυρόταν και είχε δίκιο. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε σωστά και κατά την γνώμη μου, έπρεπε να είχε διακόψει μωρίτερα τη συνεργασία τους, αφού δεν αρκούν μόνο οι νίκες, ειδικά όταν πρόκειται για υψηλό επίπεδο. Αν από τους άλλους συλλόγους ζητάμε θέαμα και καλή μπάλα, από τον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες», είπε ο τεχνικός του Ατρομήτου στην «Real» για τον Ζαρντίμ και πρόσθεσε για σχετικά με το σημερινό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Παναθηναϊκός, όσο άσχημες καταστάσεις κι αν βιώνει, είναι πάντα Παναθηναϊκός, κάτι που θα πει ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει σκληρά και θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, όπως κάνουμε και θα κάνουμε πάντα, σε κάθε παιχνίδι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα