«Κόλλησε» η Λεβερκούζεν

«Κόλλησε» η Λεβερκούζεν

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Κόλλησε» η Λεβερκούζεν

bet365

Η Λεβερκούζεν έμεινε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και δίνει την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Η Φράιμπουργκ υποδέχθηκε την Λεβερκούζεν στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/01) στην Μπουντεσλίγκα και το τελικό 0-0 μετά από ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη. Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν λίγες στο παιχνίδι, όμως το θέαμα αρκετά καλό. Στο 11' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Σμιντ μπήκε από δεξιά, έκανε το σουτ, όμως είδε τον Λένο να μπλοκάρει δύσκολα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα και να αναπτυχθούν σωστά. Έτσι, στο 17' ήρθε και η μεγαλύτερή τους ευκαιρία, όταν ο Ρόζενταλ έκανε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λένο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λεβερκούζεν στο πρώτο 45λεπτο ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Κίσλινγκ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι φάσεις περισσότερες, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Ο Κάστρο απείλησε πρώτος στο 51', ο Ρόλφες ισοφάρισε τα... δοκάρια στο 52' και μετά από κάποιες εκατέρωθεν μικροευκαιρίες, η Λεβερκούζεν είχε και δεύτερο δοκάρι σε ωραίο πλασέ του Κίσλινγκ εκτός περιοχής. Ο Γκεντέ σε δύο περιπτώσεις και ο Σίρλε έχασαν τις τελευταίες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος, την Μπάγερν να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην κορυφή και την Φράιμπουργκ να χάνει έδαφος στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Μπάουμαν, Ζοργκ, Ντιάν, Κρμας, Χέντενσταντ, Φλουμ, Σούστερ, Καλιγκιούρι, Σμιντ, Κρούζε (89' Σαντίντι), Ρόζενταλ (79' Γκεντέ)

Λεβερκούζεν (Σάσα Λεβαντόφσκι): Λένο, Μένις, Τορπάκ, Βόλσαϊντ, Καρβαχάλ, Ράιναρτς, Μπέντερ, Ρόλφες, Κάστρο (75' Σαμ), Σίρλε, Kίσλινγκ

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή (25/01)

Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη 3-0

(18' πεν., 21' Κούμπα, 88' Λεβαντόφσκι)

Σάββατο (26/01)

Γκλάντμπαχ-Φορτούνα 2-1

(6' Χουάναν αυτ., 14' Χέρμαν - 50' πεν. Σάχιν)

Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ 2-1
(3' Αμπντελαουέ, 38' Ντιούφ - 46' Μάντλουνγκ)

Άουγκσμπουργκ-Σάλκε 0-0

Γκρόιτερ Φιρτ-Μάιντς 0-3

(53', 84' Σαλάι, 65' Μαλί)

Άιντραχτ-Χόφενχαϊμ 2-1
(35' Λάνιγκ, 67' Άιγκνερ - 65' Φόλαντ)

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0

Κυριακή (27/01)


Αμβούργο-Βέρντερ (16:30)
Στουργκάρδη-Μπάγερν (18:30)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα