Πήρε... Φωτιά η Πάρμα

Πήρε... Φωτιά η Πάρμα

bet365

Ολοένα και μεγαλώνει η παροικία των Ελλήνων στην Ιταλία, καθώς από σήμερα συμπαίκτης του Σωτήρη Νίνη στην Πάρμα θα είναι και ο Λάζαρος Φωτιάς, που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Επανομή.

Ποιος θα το περίμενε πριν λίγες ημέρες, όταν δηλαδή ο Λάζαρος Φωτιάς έμενε ελεύθερος από την ουραγό της Football League Επανομή, πως θα έπαιρνε μία τόσο μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.

Ο νεαρός μπορεί να μην κατάφερε να στεριώσει στην Θεσσαλονίκη, όμως αυτό του βγήκε σε καλό καθώς από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Πάρμα, στην οποία θα βρει τον Σωτήρη Νίνη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ ακολούθησαν Πόντιοι Κατερίνης, ΑΕΛ και Αναγέννηση Επανομής.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω στο σημείο αυτό. Ουσιαστικά είναι μία πόρτα που ανοίγει, μία μεγάλη ευκαιρία και ξέρω ότι από εδώ και στο εξής με περιμένει πολύ σκληρή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τις ακαδημίες του, την οικογένειά μου, τους προπονητές μου και τον εκπρόσωπο μου, Σάκη Κανακίδη.

Ευχαριστώ και τον κόσμο της Λάρισας που με αγάπησε. Παρότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που επιθυμούσα, την ΑΕΛ θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Απ΄ ό,τι με ενημέρωσαν, θα αγωνιστώ ως δανεικός στο Βέλγιο ή την Ελβετία και θα επιστρέψω το καλοκαίρι στην Πάρμα για να κάνω όλη την προετοιμασία», δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεαρός αμυντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα