Μένει Κομοτηνή ο Ολυμπιακός

Μένει Κομοτηνή ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Μένει Κομοτηνή ο Ολυμπιακός

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα μείνει αναγκαστικά στην Κομοτηνή το Σάββατο ενώ υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή προγραμματισμού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός αφότου διανυκτεύρεσε την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη θα μείνει το Σάββατο στην Κομοτηνή για τις ανάγκες του αγώνα με τον Πανθρακικό με την ελπίδα το παιχνίδι να γίνει κανονικά την Κυριακή. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει παιχνίδι Κυπέλλου για τον σύλλογο την Τετάρτη με την Καβάλα.

Έτσι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και διαβουλεύσεις για τον προγραμματισμό. Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μην γυρίσει στην Αθήνα είτε την Κυριακή είτε την Δευτέρα προκειμένου να αποφύγει την επιβάρυνση με ένα ταξίδι που θα γίνει σαφώς πιο κοντά χρονικά με τον εκτός έδρας αγώνα με τους Αργοναύτες.

Βέβαια οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από τους ανθρώπους της ομάδας την Κυριακή και θα έχουν σχέση με το κατά πόσον γίνει ή όχι το παιχνίδι της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό. Οι παράγοντες των Πειραιωτών από μέρους τους ευελπιστούν ότι ο καιρός θα επιτρέψει την διεξαγωγή του. Στην Κομοτηνή μεταξύ άλλων είναι οι Γιάννης Μώραλης, Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Καραπαπάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα