«Προέχει η υγεία των παικτών» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Προέχει η υγεία των παικτών» (vid)

bet365

Οι Αντώνης Νικοπολίδης και Παύλος Δερμιτζάκης συμφώνησαν ότι πάνω απ' όλα η προτεραιότητα είναι η σωματική ακεραιότητα των παικτών των Ολυμπιακού και Πανθρακικού.

Αντώνης Νικοπολίδης: «Πάνω απ' όλα είναι η σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντα προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Θα περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε το τι θα γίνει και εάν θα μπορέσουμε να παίξουμε».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Σεβόμαστε την απόφαση του διαιτητή. Προέχει σίγουρα η υγεία των παικτών. Όλη την εβδομάδα στην Κομοτηνή οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Πάνω απ' όλα είναι η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Δίκαια και σωστά αναβλήθηκε το παιχνίδι. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον θα μπορέσουμε να παίξουμε αύριο. Βέβαια τώρα εμείς θα πρέπει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας λόγω του Κυπέλλου. Θα έχουμε δυσκολίες και φορτωμένο πρόγραμμα».

Δείτε πιο αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο όλες τις τοποθετήσεις:

* Το βίντεο των δηλώσεων είναι από το paratiritis-sports.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα