«Πρώτη» του Σιλντεφελντ

Απόστολος Παγώνης
«Πρώτη» του Σιλντεφελντ

bet365

Με τον Γκόρντον Σίλντεφεντ για πρώτη φορά στην αποστολή και ενδεχομένος βασικός, ολοκλ'ήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται οι Γεωργιάδης, Γιάννου και Έτο. Στην Μολδαβία ο Σουβόροφ που δύσκολα να αποκτηθεί.

Χαλάρωμα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, μια μέρα πριν από τον αγώνα εναντίον της Skoda Ξάνθης για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Απόστολος Γιάννου, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Skoda Ξάνθης και στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Γκόρντεν Σιλντεφελντ. Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Γκαρσία, Κάτσε, Λαζάρ, Λόρενς, Ρομπέρ και Σιλντεφελντ
Σ’ ότι αφορά τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Ρομέου Καστελάν και Αλεξάντρου Σουβόροφ, ο πρώτος συμμετείχε και στην σημερινή προπόνηση και θα αναχωρήσει αύριο από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο δεύτερος δεν συμμετείχε, καθώς μετά από την χθεσινή προπόνηση στην οποία και συμμετείχε αναχώρησε για την πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα