Τέλος ο Παντίδος με... αιχμές

Τέλος ο Παντίδος με... αιχμές

Απόστολος Παγώνης
Τέλος ο Παντίδος με... αιχμές

bet365

Ο Νίκος Παντίδος για προσωπικούς λόγους, όπως επικαλέστηκε στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του. Ο πρώην αμυντικός των «κίτρινων» θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των Αθηνών. Ενώ άφησε υπονοούμενα για την συμπεριφορά κάποιων μέσα στην ομάδα.

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί ο Νίκος Παντίδος καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Ο νεαρός αμυντικός ζήτησε ο ίδιος να διακοπή η συνεργασία, καθώς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Αφού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση λύθηκε το συμβόλαιό του. Ο Παντίδος, μεταβεί το απόγευμα στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η οικογένεια του και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο του Άρη για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο μου….Φεύγω σαν φίλος…Τους λόγους πρέπει να τους καταλαβαίνετε…Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν και φαίνεται ότι δε γνωρίζουν σε ποια ομάδα βρίσκονται», ήταν το μήνυμα του Παντίδου μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που έχει στην κατοχή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα