Τα λένε την Κυριακή!

Gazzetta team
Τα λένε την Κυριακή!

bet365

Το χιόνι ήταν ο... νικητής στην Κομοτηνή, με τον Αμπάρκιολη να κρίνει ακατάλληλες τις συνθήκες και το Πανθρακικός-Ολυμπιακός να διεξάγεται την Κυριακή στις 17:15 αν το επιτρέψει ο καιρός!

Η οριστική ματαίωση και το Φ.Α.

Λίγη ώρα μετά τις 17.00 και για την ακρίβεια στις 17.17 ο Αμπάρκιολης αποφάσισε την οριστική ματαίωση της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Βάσει των κανονισμών οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρεθούν ξανά την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα (17.15, NS2) για να πραγματοποιηθεί το ματς. Εάν δεν καταστεί εφικτό αυτό τότε το παιχνίδι θα γίνει μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

Στο Φ.Α. ο Αμπάρκιολης έγραψε ότι η έντονη χιονόπτωση και ο δυνατός αέρας που δεν έλεγαν να κοπάσουν αποτέλεσαν τις αιτίες της αναβολής, κάνοντας λασπώδη και βαρύ τον αγωνιστικό χώρο. Σημείωσε πως το ματς είναι για να γίνει την Κυριακή.

Επίσης πως δεν είχε να κάνει κάποια άλλη παρατήρηση. «Ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής και της σφοδρής χιονόπτωσης έγινε βαρύς και λασπώδης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Βγήκα μαζί με τις ομάδες για προθέρμανση και διαπίστωσα ο αγωνιστικός χώρας να γίνεται ώρα με την ώρα όλο και πιο επικίνδυνος, αφού η χιονόπτωση συνεχιζόταν. Μετά από αυτά αποφάσισα την ματαίωση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας», υπογραμμίστηκε μεταξύ άλλων στο Φύλλο Αγώνα.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας και του Ολυμπιακού

Στις 17:26 η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τα εξής για την αναμέτρηση: «Αναβολή αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός αναβάλλεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15».

Πολύ λίγο μετά ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε στο επίσημο site του: «Πανθρακικός – Ολυμπιακός (αναβολή): Μετά από απόφαση του διαιτητή η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβάλλεται.

Μετά από απόφαση του διαιτητή κ. Αμπάρκιολη η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβάλλεται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Οι δύο ομάδες βάση κανονισμού είναι υποχρεωμένες να βρεθούν αύριο (27/1) την ίδια ώρα στο γήπεδο για να δουν αν μπορεί να διεξαχθεί το ματς».

Βγήκαν για ζέσταμα αλλά δεν έπαιξαν

Ο διαιτητής του αγώνα έκρινε σκόπιμο να πάρει την απόφασή του την τελευταία στιγμή. Λίγο μετά τις 16.20 το απόγευμα η νεότερη ενημέρωση ανέφερε ότι οι δύο ομάδες θα βγουν κανονικά στο γήπεδο, θα κάνουν προθέρμανση και ο Αμπάρκιολης θα αποφασίσει λίγο πριν τις 17.15 το απόγευμα για το κατά πόσον θα γίνει τελικά η αναμέτρηση ή όχι. Τελικώς οι δύο ομάδες πάτησαν γήπεδο, έκαναν ζέσταμα, όμως η χιονόπτωση και η κατάσταση του γηπέδου δεν τους επέτρεψε λίγη ώρα μετά να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Ο κόσμος αψήφησε το κρύο και το χιόνι

Οι περίπου 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως αψήφησαν το κρύο και το χιόνι και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Το ίδιο έπραξαν και φίλαθλοι του Πανθρακικού που έδωσαν το παρών στις εξέδρες. Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του με συνθήματα, τραγούδια και χειροκροτήματα ενώ αποθέωσε παίκτες και αποστολή.

Όδευε προς αναβολή από πιο νωρίς...

Στις 15.30 το μεσημέρι ο Αμπάρκιολης και οι βοηθοί του έκαναν επιθεώρηση του γηπέδου του Πανθρακικού. Ο ρέφερι του αγώνα διαπίστωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το παιχνίδι καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του πάγου. Την δεδομένη χρονική στιγμή έλεγε ότι το πιο πιθανό ήταν να μην γίνει η αναμέτρηση.

Τονίζεται πως ο τέταρτος διαιτητής επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά στις 12 το μεσημέρι. Θεώρησε εκείνη την στιγμή πως αν παρέμενε η ίδια κατάσταση, το παιχνίδι θα γινόταν κανονικά. Δείτε το video που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός νωρίς το μεσημέρι στο επίσημο προφίλ του συλλόγου στο Facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα