Χαλάει το ντεμπούτο του Στόλερ

Χαλάει το ντεμπούτο του Στόλερ

bet365

Πολύ δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Αστέρα ο Στόλερ, καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείτε από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε σήμερα.

Άτυχος φαίνεται να είναι ο Ελβετός στόπερ του Πλατανιά Φαμπιάν Στόλερ , ο οποίος προοριζόταν να ξεκινήσει βασικός στον αγ'ωνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα των ερυθρόλευκων, όμως ένα απρόσμενο γεγονός του χάλασε τα... σχέδια.

Ο παίκτης έμεινε εκτός από την σημερινή προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και αν αύριο δεν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση η κατάσταση της υγείας του θα μείνει εκτός αποστολής.

Εκτός παραμένει και ο Αγκιλέρα, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έτσι δεν ενσωματώθηκε ούτε σήμερα στο πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα