Κολλητός με Ταχτσίδη ο «Τόρο» (pics)

Κολλητός με Ταχτσίδη ο «Τόρο» (pics)

Κολλητός με Ταχτσίδη ο «Τόρο» (pics)

bet365

Ο Τοροσίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Ρόμα, βρήκε το νέο του παρεάκι και σκόραρε στην προπόνηση. Αποθέωση για «Τόρο» από Τσιρίλο.

Φόρεσε τη νέα του φανέλα και σήμερα ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Οι συμπαίκτες όλοι τον καλωσόρισαν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φρόντισε να τον έχει από κοντά, με τους δυο να κάνουν από τις πρώτες κιόλας ώρες καλή παρέα. Ο Τοροσίδης αρκετά ευδιάθετος, σκόραρε στο οικογενειακό δίτερμα και έδειξα να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα.

Κολακευτικά σχόλια εισέπραξε και από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Μπρούνο Τσιρίλο« Ο Τοροσίδης είναι ιδανικός παίκτης για τα πλάνα του Ζέμαν. Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ καλός αμυντικός και ξέρει καλά πως να παίζει μέσα στο γήπεδο, αλλά και να βοηθά τους άλλους. Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλή επιλογή από τον Ζέμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα