Χωρίς Αβραάμ στην Κομοτηνή

Χωρίς Αβραάμ στην Κομοτηνή

Gazzetta team
Χωρίς Αβραάμ στην Κομοτηνή

bet365

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό, με τον Παπαδόπουλο να μένει εκτός για Κομοτηνή.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται για το ματς της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό και ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν σε αυτήν εκπλήξεις, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο πάντως να μένει εκτός και η επιστροφή του να πηγαίνει για τα επόμενα ματς. Εκτός από τον έμπειρο αμυντικός αποκλείστηκαν από την 20αδα οι Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Φουστέρ, ενώ επέστρεψε ο Σιόβας μετά από αρκετό καιρό. Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 2.30 και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ.

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στη vistabet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα