«Εξετάζει δανεισμό του Σανέ» (vid)

«Εξετάζει δανεισμό του Σανέ» (vid)

«Εξετάζει δανεισμό του Σανέ» (vid)

bet365

Τον δανεισμό του 22χρονου, Σαλίφ Σανέ εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ωστόσο για την απόκτηση του αμυντικού μέσου της Νανσί έχει μπει δυνατά η Άντερλεχτ.

Το όνομα του Σαλίφ Σανέ ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού της Νανσί, ο οποίος δεσμεύεται με τον σύλλογο του «Σαμπιονά» ως το καλοκαίρι του 2016.

Το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανθρακικού προσφέρεται σε απόδοση 1.45 στην playbet

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «mercato 365»:

«Ο Σαλίφ Σανέ , εξετάζεται από την Άντερλεχτ. Η τιμή του είναι 1.5 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του, αλλά η ελληνική ομάδα φαίνεται να θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό», γράφει το δημοσίευμα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, η Άντερλεχτ μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά της, θα κάνει νέο «ντου» για να τον αποκτήσει προσφέροντας κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σανέ έχει γεννηθεί στις 25 Αυγούστου 1990 και έχει πάρει τη γαλλική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη Νανσί, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Μπορντό (2010-12). Στη Νανσί πήγε πρώτα δανεικός το 2011, με την οποία είχε 32 ματς και δύο γκολ. Φέτος, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα