Aναβολή και δυσαρέσκεια για τους... Νέους!

Aναβολή και δυσαρέσκεια για τους... Νέους!

Gazzetta team
Aναβολή και δυσαρέσκεια για τους... Νέους!

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε πως είναι καλύτερα να τα πει με τους παίκτες άλλη μέρα, με τους πράσινους να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους περί της ομάδας Νέων.

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε συμφωνήσει να μιλήσει με τους παίκτες του τριφυλλιού για τα παράπονα που έχουν από τη διοίκηση μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ομως, ο αποκλεισμός και το βαρύ κλίμα έφερε την αναβολή στην κουβέντα που θα προσπαθούσε να επιλύσει τα προβλήματα στις σχέσεις με τη διοίκηση.

Μάλιστα, όσα ακούστηκαν για την χρησιμοποίηση της ομάδας Νέων έφερε την δυσαρέσκεια των παικτών με τον Κώστα Ελευθεράκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τους αναφέρουν πως είναι καλύτερο να τα πουν κάποια άλλη στιγμή, γιατί τώρα δεν είναι κατάλληλη η ώρα, ώστε να μην επιβαρυνθεί και άλλο το κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα