«Ή εμείς ή ο Μουρίνιο!»

«Ή εμείς ή ο Μουρίνιο!»

Θάνος Σαρρής
«Ή εμείς ή ο Μουρίνιο!»

bet365

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει διαστάσεις, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μαδρίτη ο Σέρχιο Ράμος και ο Ίκερ Κασίγιας πήγαν στον Φλορεντίνο Πέρεθ και του έθεσαν τελεσίγραφο!

«Αν δεν φύγει αυτός το καλοκαίρι, θα φύγουμε εμείς». Αυτό φέρονται να είπαν στον πρόεδρο της Βασίλισσας οι δύο παίκτες της ομάδας, όπως αναφέρει η ένυπη έκδοση της μαδριλένικης Marca. Η επόμενη μέρα της πρόκρισης εις βάρος της Βαλένθια στο Κύπελλο, μετά το 1-1 του Μεστάγια, δεν αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία, αλλά με ένα θέμα που δείχνει ότι οι αλλαγές στους Μερένγκες μάλλον είναι επιβεβλημένες!

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι οι αρχηγοί πήγαν να βρουν τον πρόεδρο, κατόπιν επιθυμίας των περισσοτέρων παικτών, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει με τον Μουρίνιο! ΄Οπως τονίζουν οι Ισπανοί, του είπαν ότι τα αποδυτήρια είναι ενωμένα χωρίς την παρουσία του Special One, ενώ θεωρούν ότι την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, αφού έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, απείλησαν ότι κάποιοι θα ζητήσουν μεταγραφή! Δεδομένο είναι ότι για να βγαίνει τέτοιο πρωτοσέλιδο στη Marca, ο προβληματισμός είναι έντονος...
 

LA LIGA Τελευταία Νέα