Στον «αέρα» Φάμπρι και παίκτες!

Στον «αέρα» Φάμπρι και παίκτες!

Gazzetta team
Στον «αέρα» Φάμπρι και παίκτες!

bet365

Σκέψη να κατεβάσουν τους... Νέους φέρεται να υπάρχει στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο της ομάδας, μοιάζει αβέβαιο.

Η κατάσταση στο Τριφύλλι έχει φτάσει στο... απροχώρητο και ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από τον Πλατανιά στο Κύπελλο, ο οποίος του αφαίρεσε και τον τελευταίο φετινό του στόχο, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε από την Αμερική όπου βρίσκεται για την νέα «μαύρη» σελίδα των «πρασίνων» κι έμεινε άναυδος.

Από τη στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου, οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν είναι αρκετά περιορισμένες, ωστόσο το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο της ομάδας, κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι. Αξιοσημείωτα ωστόσο είναι τα όσα ακούστηκαν από στελέχη του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με την «Sportday», έριξαν στο τραπέζι το ενδεχόμενο να κατέβει η ομάδα με τους Νέους!

«Με αυτούς προκοπή δεν φαίνεται. Όπως πάει, θα μας ρίξουν στην Β' εθνική. Αν είναι να συμβεί αυτό, τότε καλύτερα με νέους παίκτες που θα δώσουν μία πνοή στον κόσμο. Σίγουρο το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά μήπως με αυτούς που παίζουν τώρα βλέπουμε φως; Πως να αισιοδοξούμε ότι θα αλλάξει η εικόνα;», φέρονται να έλεγαν άνθρωποι του Τριφυλλιού!

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να υπάρχει σκέψη για πρόστιμο, όμως το ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι κάποιοι βασικοί να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και να τεθούν ουσιαστικά εκτός ομάδας. Με δεδομένο ωστόσο ότι υπάρχουν και οι διακανονισμοί που θα πρέπει να υπογραφούν, μόνο εύκολο δεν είναι και αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα