Φαίακες οι Κυβελίδης, Μοσχάκης

Νίκος Τσιώκος
Φαίακες οι Κυβελίδης, Μοσχάκης

bet365

Την απόκτηση των Λεωνίδα Κυβελίδη και Γιώργου Μοσχάκη ανακοίνωσε η Κέρκυρα, με τους δυο ποδοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Φαίακες.

Σε δυο ακόμα μεταγραφές προχώρησε σήμερα η Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση των Λεωνίδα Κυβελίδη και Γιώργου Μοσχάκη, οι οποίοι υπέγραψαν αμφότεροι συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΒΕΛΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΣΧΑΚΗ. Και στις δύο περιπτώσεις, η διάρκεια της συνεργασίας είναι για 1,5 χρόνο.

Ποιοι είναι

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1986 στο Ζαμπούλ του Καζακστάν και αγωνίζεται στην επίθεση. Σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Κατερίνη, όπου και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ποντίων. Ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα Παίδων, προσέλκυσε τα βλέμματα της γαλλικής Στρασμπούργκ, η οποία και τον ενέταξε για τρία χρόνια στο δυναμικό της.

Σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πιερικού (2004), πρωταγωνιστώντας στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες (Γ' Εθνική). Ακολούθησαν θητείες σε Αιγάλεω (2006-2007), Χαϊδάρι (2007-2008) και ξανά Αιγάλεω (2008-2009), ώσπου το 2009 «μετακόμισε» για δυόμισι χρόνια στην Παναχαϊκή, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τη σεζόν 2009-2010, με 24 γκολ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ όλων των εθνικών κατηγοριών! Τον Ιανουάριο του 2011 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας εξελισσόμενος σ' ένα απ' τα πλέον αξιόπιστα επιθετικά «όπλα» της μέχρι τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου (4 γκολ) και ακολούθησε ο Πανθρακικός, με τον οποίο κι επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ. Συνολικά, στις εθνικές κατηγορίες μετρά 70 γκολ, ενώ έχει διατελέσει διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Γιώργος Μοσχάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, με τον οποίο και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως δεν είχε κάποια συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2008-2009 παραχωρήθηκε για έξι μήνες, στον Θερμαϊκό, ενώ τη διετία 2009-2011 πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές «γεμάτες» χρονιές σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (δανεικός από «Γηραιό») και Δόξα Δράμας (ελεύθερος, πλέον), με απολογισμό 56 ματς και 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίο και πανηγύρισε την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Παίρνει και Αθανασίου

Ωστόσο, φαίνεται πως η ενίσχυση του συλλόγου δε σταματάει εκεί τείνοντας να ανταγωνιστεί τη Ξάνθη στις μεταγραφές για το ποια ομάδα θα κάνει τις περισσότερες. Αυτό διότι θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες τον Αντώνη Αθανασίου. Ο μέσος του Ατρομήτου δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους Περιστεριώτες, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την παραχώρησή του, ώστε να πάρει ματς στα πόδια του, και θα φορέσει εκτός απροόπτου τη φανέλα των Φαιάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα