Επιβεβαίωση για Ράγιος!

Θάνος Σαρρής
Επιβεβαίωση για Ράγιος!

bet365

Ο ατζέντης του Ρούμπεν Ράγιος, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι βρίσκεται στη χώρα μας επειδή υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο προσκήνιο!

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ισπανού του Αστέρα Τρίπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τον παίκτη καλοβλέπει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Ράγιος πάντως έχει συμβόλαιο για ενάμιση ακόμα χρόνο με τους Αρκάδες. Επομένως, όποια ομάδα τον θέλει, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, πρέπει να τα βρει με τον Αστέρα. Αυτό τόνισε πρώτα από όλα ο ατζέντης του παίκτη, Ντομίνγκο Σεβιάνο στο gazzetta.gr.

Το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη επί του Πλατανιά προσφέρεται σε απόδοση 2.60 στη vistabet

«Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα για τον Ράγιος. ο Ρούμπεν έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι πολύ χαρούμενος στο σύλλογο. Επομένως, όποιο κλαμπ θέλει να μιλήσει μαζί μας θα πρέπει πρώτα να τα βρει με τον Αστέρα», ξεκαθάρισε. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο ίδιος βρίσκεται στη χώρα μας όμως κάτι δείχνει!
«Έχουμε επικοινωνία με αρκετές ομάδες. Υπάρχουν κλαμπ σε Τουρκία, Ισπανία και Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο». Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν συγκεκριμένα επαφές με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα. Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάτι παραπάνω». Ο Ισπανός φέτος έχει κάνει 18 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ και έχει πετύχει δύο γκολ, ενώ με τη συνολικότερη παρουσία του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα