Το deal για Τοροσίδη

Το deal για Τοροσίδη

Γιώργος Φραδελάκης
Το deal για Τοροσίδη

bet365

Το ποσό των 500.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία του Ολυμπιακός από την πώληση του Τοροσίδη στην Ρόμα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, με τον παίκτη να κοστίζει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως στους «τζιαλορόσι».

Παρελθόν αποτελεί ο διεθνής μπακ από τους «ερυθρόλευκους», αλλά σύμφωνα με γειτονικά δημοσιεύματα, θα εισπράξουν κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο -τουλάχιστον για παίκτη που σε πέντε μήνες λήγει το συμβόλαιό του- ποσό. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως η Ρόμα κατέβαλε 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του αρχηγού του, ο οποίος και υπέγραψε για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Όσο για τα χρήματα που θα παίρνει ο «Τόρο», ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως θα κοστίζει στους Ρωμαίους περί τα 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο μικτά! Ένα ποσό που αν μη τι άλλο δείχνει πολύ μεγάλο για τα δεδομένα και της Serie A αυτή την εποχή. Από αυτά υπολογίζεται ότι τα 1,3 εκατ. ευρώ περίπου είναι τα «καθαρά» και «σίγουρα» χρήματα για τον παίκτη, με την εφορία πληρωμένη, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια μπόνους στο συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα