Παράπονα Δημητρέλου σε Σαρρή

Παράπονα Δημητρέλου σε Σαρρή

Gazzetta team
Παράπονα Δημητρέλου σε Σαρρή

bet365

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και συνάντησε τον Γιώργο Σαρρή, πραγματοποίησε ο Ανδρέας Δημητρέλος, καταθέτοντας τα παράπονά του για την διαιτησία στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Η έντονη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων» μετά και το ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι στην υπομονή της διοίκησης. Την Τρίτη μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης επισκέφθηκε τον ισχυρό άνδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου και διαμαρτυρήθηκε για τα συνεχόμενα λάθη που θεωρεί πως γίνονται κατά της ομάδας του.

Μαζί του ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε και dvd με παιχνίδια που αδικήθηκε η ΑΕΚ, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ισονομία και φυσικά να μην επαναληφθούν οι άσχημες διαιτησίες για τον Δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα