Ο Δέλλας αποθεώνει Τοροσίδη!

Ο Δέλλας αποθεώνει Τοροσίδη!

Gazzetta team
Ο Δέλλας αποθεώνει Τοροσίδη!

bet365

Ο Τοροσίδης αποτελεί μυστήριο για τους Ιταλούς και ο Δέλλας φρόντισε να τους... ηρεμήσει μιλώντας για πανέξυπνη μεταγραφή της Ρόμα! Αποθεώνει «Τόρο», τι λέει για Ταχτσίδη.

Ο Ζέμαν εμπιστεύθηκε θέση στον Βασίλη Τοροσίδη και οι Ιταλοί αναζητούν πληροφορίες για τον διεθνή μπακ. Η προσοχή επικεντρώθηκε στον Δέλλα, ο οποίος έσταξε μέλι και χαρακτήρισε την μεταγραφή αρκετά έξυπνη. Ο Δέλλας μίλησε:

Για την επιλογή της Ρόμα: «Η Ρόμα έπραξε πολύ σωστά με τον παίκτη. Καλά έκανε και τον απέκτησε. Έχει μεγάλη εμπειρία στην θέση του».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Τοροσίδη: «Πάντα ήταν βασικός όπου και εάν έπαιζε. Από φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Κατά τα άλλα θα κρίνει ο προπονητής το τι θα κάνει. Το μόνο πρόβλημά του θα είναι η προσαρμογή του».

Για το αν ταιριάζει στο σύστημα 4-3-3: «Ναι. Όπως είπα και πριν είναι ένας έμπειρος παίκτης, που έχει παραστάσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές. Έχει αγωνιστεί και αριστερά με την Εθνική ομάδα».

Για την άποψή του ως άνθρωπο: «Είναι ένα σοβαρό παιδί, που δεν κάνει λάθη και κοιτάζει πάντα την δουλειά του. Στην Ρόμα το ξέρουν αυτό και έτσι τον έκλεισαν. Μία σοβαρή ομάδα όπως η Ρόμα τα βλέπει αυτά».

Για τον Ταχτσίδη και την βοήθεια του Τοροσίδη: «Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο για έναν ξένο παίκτη να προσαρμόζεται και να εγκλιματίζεται κάπου χωρίς να έχει έναν συμπατριώτη του μαζί».

Για τις διαφορές στα πρωταθλήματα:«Στην Ελλάδα υπάρχει το ταλέντο αλλά όχι ο ρυθμός. Στην Ιταλία το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και αυτό σε κάνει να σκέφτεται σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς μέσα στο ματς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα