«Δεν μιλάω με Ελλάδα!»

Θάνος Σαρρής
«Δεν μιλάω με Ελλάδα!»

bet365

Ο Φάνης Γκέκας τόνισε στο gazzeta.gr ότι παρότι μιλάει με αρκετές ομάδες, εκ των οποίων καμία ελληνική, προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με καμία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το όνομα του Έλληνα επιθετικού έχει ακουστεί για αρκετές τούρκικες ομάδες και τελευταία συνδέθηκε με την Ελαζίγκσπορ. Ο σύλλογος από τη γειτονική χώρα βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, απέχοντας μόλις 2 βαθμούς από τη σωτηρία και θέλει έναν επιθετικό ικανό να κάνει τη διαφορά για να το παλέψει.

Άλλωστε, πέρυσι είχε αφήσει εξαιρετικά δείγματα, καθώς σε 12 ματς είχε οκτώ γκολ με την Σαμσουνσπόρ. Παρότι δεν διέψευσε τις επαφές, ο έμπειρος φορ ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι τίποτα δεν είναι οριστικό, καθώς δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει με ελληνικό σύλλογο.
Ο Γκέκας ακούστηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ με δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να επέστρεφε στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, δεν έχει διαπραγματεύσεις με κανένα σύλλογο της χώρας μας. Δεν αποκλείεται πάντως πολύ σύντομα ο διεθνής φορ να έχει βρει οριστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Φάνη υπάρχει κάτι από Τουρκία; Είσαι κοντά στην Ελαζίγκσπορ;
«Στην Ελαζίγκσπορ; Ποιος το είπε αυτό; Όχι, δεν έχω συμφωνήσει με κανένα προς το παρόν. Δεν ισχύει ότι τα έχω βρει με κάποια ομάδα».
Είσαι κοντά σε συμφωνία με κάποια;
«Μιλάω με πολλές ομάδες τον τελευταίο καιρό. Έχω διαπραγματεύσεις και θα δούμε τι θα γίνει, αλλά ακόμα δεν έχω συμφωνήσει με κάποια».
Και με ελληνικές;
«Όχι, αυτή τη στιγμή οι επαφές μου είναι όλες με ομάδες του εξωτερικού».
Εσύ θα ήσουν θετικός στο να επιστρέψεις στην Τουρκία;
«Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο, ούτε να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Ό,τι γίνει θα το μάθετε όταν υπάρχουν νέα».
 

Τελευταία Νέα