Οι απαντήσεις του Κωνσταντίνου!

Οι απαντήσεις του Κωνσταντίνου!

Μάκης Σταθάτος
Οι απαντήσεις του Κωνσταντίνου!

bet365

Λίγες ώρες μετά τους διαλόγους στην Παιανία, ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει στο gazzetta.gr και δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα ειπώθηκαν με τους παίκτες.

Το gazzetta.gr προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στα όσα έγιναν τη Δευτέρα στην Παιανία, επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και καταγράφει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στην προπόνηση. Εκφράζει τα παράπονά του για τον τρόπο με το οποίο παρουσίασε ο Τύπος την ομιλία που είχε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην Κρήτη επί του Πλατανιά πληρώνει 2.25 στην sportingbet

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να τονίσω ότι η κουβέντα δεν έγινε με δική μου πρωτοβουλία. Κατόπιν συνεννοήσεως με την διοίκηση πήραμε αυτή την απόφαση μήπως μπορέσουμε να εξομαλύνουμε την κατάσταση. Ήταν ενημερωμένοι όλοι στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ότι θα μιλήσω με τους παίκτες προκειμένου να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα. Τους ρώτησαν έναν έναν αν έχουν κάποιο προσωπικό ζήτημα ή οτιδήποτε άλλο που τους επηρεάζει αγωνιστικά. Δεν αναφέρθηκα σε αγωνιστικά θέματα. Αυτό είναι θέμα του προπονητή και του τεχνικού συμβούλου», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Και συνέχισε: «Δεν έριξα καμία ευθύνη στους παίκτες όπως διάβασα. Ίσα ίσα οι παίκτες ήταν αυτοί που ανέλαβαν από μόνοι τους τις ευθύνες τους με τον Γιούρκα να μου λέει: «Ναι έχουμε ευθύνη για την εικόνα αυτή και θα κάνουμε τα πάντα για να την αλλάξουμε», ενώ και ο Μπουμσόνγκ που είναι ένα αξιόλογο παιδί, ζήτησε κάποιες διευκρινήσεις για θέματα που βγήκαν προς τα έξω μετά την ήττα από την Βέροια. Ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις και να βρεθούν λύσεις. Και οι δύο πάντως, με διαβεβαίωσαν ότι οι παίκτες θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Θέλω να προσθέσω ότι μετά το ματς με την Βέροια ο Γιάννης Αλαφούζος δεν στοχοποίησε κανέναν παίκτη. Σίγουρα υπάρχουν κάποια παράπονα των παικτών από την διοίκηση, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε σε κουβέντα που θα γίνει την Πέμπτη. Επίσης θέλω να πω ότι δεν μου εκφράστηκαν παράπονα για τον Φάμπρι, όπως γράφτηκε. Οι παίκτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον προπονητή τους».

Ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στο αν ήταν στη κουβέντα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Ελευθεράκης καθώς και στο φερόμενο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σπυρόπουλο. «Ο Κώστας Ελευθεράκης δεν συμμετείχε καν στην συζήτηση που είχα με τους παίκτες. Όσο για επεισόδιο που γράφεται με τον Σπυρόπουλο δεν αντιλήφθηκα κάτι».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού και τους στόχους είπε: «Είπα στους παίκτες ότι η επιτυχία από την αποτυχία είναι μια τρίχα από το κεφάλι τους. Πως τα τρία επόμενα ματς είναι καθοριστικά. Αν ο Παναθηναϊκός τα κερδίσει θα μπει για τα καλά στο στόχο του που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Αν τα χάσει θα φτάσει να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα και το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Ο στόχος μας είναι το Κύπελλο και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα του Παναθηναϊκού και οι παίκτες να αλλάξουν την ψυχολογία τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα